Puppies

CHIHUAHUAKENNEL MY PRECIOUS DREAM

Puppies

PUPPYNIEUWS

 

Momenteel hebben wij geen puppies ter beschikking.

 

Indien wij een nestje verwachten, kan u steeds terecht op de pagina 'Nestverwachting' waar wij een beschrijving geven van de door ons gekozen combinatie, alsook een idee van de datum waarop wij de puppies verwachten. Van zodra de pups geboren zijn, zal u hier een overzicht krijgen van het geslacht, tijdstip geboorte, geboortegewicht,...

 

Foto's van onze eerdere nestjes kan u terugvinden op onze pagina 'Blogs'.

 

Indien gewenst, kunnen wij u steeds op onze wachtlijst zetten.

Hoe gaan wij te werk?

 

Wanneer u contact met ons opneemt, sturen wij u steevast een vragenlijst door, tenzij u ons in uw mail of telefoontje reeds veel informatie meegegeven hebt. De informatie die wij via deze vragenlijst bekomen, kan heel belangrijk zijn wanneer u beslist een pupje bij ons te kopen.

 

Wij nodigen ook altijd potentiële baasjes bij ons thuis uit, omdat wij het belangrijk vinden dat wij elkaar leren kennen, alsook dat er met onze hondjes kennis wordt gemaakt. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren, maar proberen ook steeds het nodige advies te verlenen.

 

Van zodra de pupjes geboren zijn, worden mensen op onze wachtlijst steeds als eerste verwittigd, nog voor wij het op onze website of facebookpagina aankondigen.

 

De eerste 3 weken ontvangen wij geen bezoek, omdat wij de mama alsook de pupjes de nodige rust willen gunnen. Bovendien zien en horen de pupjes de eerste 2 weken toch niet, en brengen het meeste van hun tijd nog slapend door en dat willen wij zoveel mogelijk respecteren.

 

Na die 3 weken is iedereen van harte welkom. Wel vragen wij altijd dat er niet voordien naar andere kennels gegaan werd en dat mensen toch hun handen ontsmetten vooraleer de pups aangeraakt worden. Alhoewel de pups via de moedermelk bescherming genieten, willen wij elk risico uitsluiten.

 

De weken daarna bent u als toekomstig baasje, steeds welkom om tijd met uw pupje door te brengen. Via onze blogs proberen wij zoveel mogelijk informatie mee te geven, alsook zoveel mogelijk foto's online te zetten.

 

De pup kan met u naar zijn nieuwe thuis vanaf de leeftijd van 10 -12 weken, op voorwaarde dat hij/zij 1 kg weegt.

Op die leeftijd heeft de pup alle nodige ontwormingen, de chip, DNA afname, het puppyvaccin en het 1e volledige vaccin ontvangen. De stamboom komt pas na een hele tijd en die brengen wij dan ook graag persoonlijk bij u langs.

 

Bij ophaling van uw pup, krijgt u steeds een uitgebreid puppypakket, gezondheidsboekje, verkoopovereenkomst en garantiecertificaat, voeding, persoonlijke puppygids en een CD met alle genomen foto's.

 

Hebt u nog vragen wat het inhoudt om een pup in huis te nemen, waar u rekening mee moet houden en wat u best voorziet tegen dat uw pup naar huis komt? Dan kan u onze eigen puppygids raadplegen hieronder. Daarnaast vindt u een voorbeeld van een persoonlijke puppygids die u meekrijgt met uw pup.

 

© 2014, Chihuahuakennel My Precious Dream