Reutjes

CHIHUAHUAKENNEL MY PRECIOUS DREAM

Cheyenne's Quest Inti

Inti is een bruin met zwarte Chihuahua, geboren op 24 maart 2009. In januari 2010 is hij ons gezinnetje komen vervoegen.

Inti was een verlegen jongen, maar door het volgen van showtraining, is hij best een stuk stoerder geworden. Hij is best een grote speelvogel en een kleine dief, die niets liever doet dan korrels van de andere stelen, speelgoed van de kinderen jatten en besabbelen. In de tuin is hij dan weer de grote baas en duldt geen voorbijrijdende fietsers.

 

Hij is heel aanhankelijk en staat te springen om mee te mogen van zodra wij erop uit willen trekken.

Hij houdt heel veel van de vrouwtjes, nestelt zich graag dicht bij hen en kan het niet laten hen uit te dagen voor een spelletje

'om het snelst door het huis hollen'. Ondertussen is hij onze voorbijzoevende kinderen al goed gewoon!

Door op zijn foto te klikken, komt u in ons Inti zijn eigen fotogalerij. Zijn stamboom kan u hier bekijken.

Onze reutjes

REUTJES

 

Momenteel hebben wij 2 reutjes. Ons ene reutje heeft een FCI stamboom, uitgegeven door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, het andere heeft een AKC Stamboom, ook erkend door FCI. Beide hebben uiteraard hun foktoelating en ook de DNA afname is gebeurd. Onze reutjes zetten wij niet in voor buitendekkingen.

Blue Chi's Tinsel Town

Blue Chi's Tinsel Town 'Skip', is een fawn white Chihuahua, geboren op 11 oktober 2012. In juli 2014 kregen we het goeie nieuws dat hij ons gezinnetje mocht vervoegen.

Skip is geïmporteerd uit de USA en kwam hier in België rond de leeftijd van 1 jaar.

 

Hij is schuchter in het begin, maar eens hij je vertrouwt, is hij je beste vriend en heel aanhankelijk. Hij vindt het heerlijk om opgenomen te worden en geknuffeld te worden. Van zodra hij zijn baasje ziet, begint hij enthousiast te piepen, te springen en zal hij er alles aan doen om als eerste aandacht te krijgen.

 

Skip is heel speels, vindt alle speeltjes even leuk, maar ook touwtjes, wol, lintjes, schoenen, kortom alles dat maar op de grond kan liggen vindt hij interessant. Hij vindt het ook heerlijk met ons reutje Inti en de teefjes buiten te ravotten. We zijn heel blij dat hij zich zo snel kon aanpassen. Door op zijn foto te klikken, komt u in onze Skip zijn eigen fotogalerij. Zijn stamboom kan u hier bekijken.

© 2014, Chihuahuakennel My Precious Dream