Teefjes

CHIHUAHUAKENNEL MY PRECIOUS DREAM

Gordjeeva Van Chi-Berkemus

 

Gommy zoals wij haar noemen is een bruine Chihuahua, geboren op 26 februari 2007. In november 2009 hebben we haar in ons gezinnetje mogen verwelkomen.

Gommy heeft een heel zachtaardig karakter, is superlief, gaat kwispelend door het leven, houdt er van zich onder de kussens te verstoppen en daar in slaap te vallen, ligt het liefst in de zon bovenop de zetel, knabbelt graag op beentjes.

 

Ze durft zich te laten horen als iemand toekomt die zij nog niet gezien heeft, of indien ze iets opmerkt of hoort in de tuin die haar vreemd is. Ze is zeker geen 'bangerik' alhoewel het eventjes wennen was voor haar aan de voorbijzoevende kindjes in huis.

 

Door op haar foto te klikken, komt u in ons Gommeke haar eigen fotogalerij. Haar stamboom kan u hier bekijken.

Onze teefjes

TEEFJES

 

Momenteel hebben wij 5 teefjes, waar we heel af en toe een nestje mee fokken. Al onze teefjes zijn in het bezit van een FCI stamboom, uitgegeven door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Uiteraard heeft elk van hen ook hun foktoelating.

Benieuwd wie ze zijn? Kijk dan snel hieronder.

Joya of My Precious Dream (op rust)

 

Joya is een bruine met witte Chihuahua, geboren op 21 april 2010. Zij is een teefje die bij ons gebleven is uit ons eerste gefokte nestje.

Joya is heel levendig, speelt heel graag met de andere hondjes, gaat heel graag wandelen, steelt graag speelgoed of andere dingen uit huis waarop ze gaat sabbelen, kauwt graag op beentjes, vindt het superleuk om de zolen uit de schoenen te halen om er nadien heel trots mee rond te paraderen.

 

Joya is heel moedig en durft zich te verdedigen, maar is ook superlief en vindt knuffelen de max. Joya is nu op rust. Ze is plots ziek geworden, wat uiteindelijk een baarmoederontsteking bleek te zijn en dan is het alle hens aan dek. Jammer genoeg zullen we nooit meer afstammelingen van haar hebben, maar gelukkig hebben we haar nog en dat is ons het allerdierbaarst.

 

Door op haar foto te klikken, komt u in ons Joya haar eigen fotogalerij. Haar stamboom kan u hier bekijken.

Jadore Van Chi-Berkemus

 

Jadore is een tricolour Chihuahua, geboren op 16 april 2010. Sinds februari 2011 heeft ze ons gezinnetje vervoegd, waarvoor we de fokker van Jadore heel dankbaar zijn.

Jadore heeft een heel lief karakter en is heel aanhankelijk. Ze is de kleinste in de roedel, maar kan ontzettend goed haar mannetje staan. In feite is ze onze roedelleider.

 

Door op haar foto te klikken, komt u in ons Jadore haar eigen fotogalerij. Haar stamboom kan u hier bekijken.

Milla Of My Precious Dream

 

Milla is bij ons geboren op 28 maart 2013, uit de combinatie van Gommy en Inti. Milla is een voskleurige Chihuahua met een leverkleurige neusje. Milla is een beetje schuchter, maar ontzettend lief. Milla is ook de grootste deugniet, geen enkel kussen of mandje is veilig, ze doet niets liever dan het volledig uit elkaar pluizen. Ze houdt ook ontzettend van rennen door de tuin en kroelen bij ons Jadore. Milla is geen schoothondje.

 

Door op haar foto te klikken, komt u in ons Milla haar fotogalerij. Haar stamboom kan u hier bekijken.

Ocean Vandelommelhoeve

 

Ocean is een crème sable chihuahua, geboren op 2 oktober 2015. Op 12 december kwam ze ons gezinnetje vervoegen, waarvoor we de fokker ontzettend dankbaar zijn. Eens Ocean wat aangepast is, zullen we haar wat beter kunnen beschrijven. Uiteraard kijken we uit hoe ze uit zal groeien, maar dat ze prachtig is, is een feit.

 

Door op haar foto te klikken, komt in Ocean haar fotogalerij. Haar stamboom kan u hier bekijken.

© 2014, Chihuahuakennel My Precious Dream