Blogs

CHIHUAHUAKENNEL MY PRECIOUS DREAM

Bloggen

BLOGGEN

 

 

Gezien het succes van onze blog die we gestart zijn naar aanleiding van ons k-nestje, hebben we beslist om dit verder te zetten.

Hier zal u dus alle blogs van eerdere nestjes, alsook van huidige nestjes kunnen terugvinden.

 

In onze blogs geven we alle info omtrent een nestje mee vanaf de geboorte. Dit stopt echter niet bij het verlaten van het nestje. We proberen ook onze pups op te volgen en zullen dan ook regelmatig nieuwtjes en foto's van de hondjes in hun nieuwe thuis meegeven. Zo kunnen we samen genieten van onze opgroeiende pups.

 

P2-nestje (2016)

Zo'n 10 dagen na ons vorig nestje mochten we deze keer pups van Jadore en Inti verwelkomen. Deze keer 2 jongens en 1 meisje. Hun avonturen zal je kunnen volgen door op de foto hiernaast te klikken.

P-nestje (2016)

In het voorjaar van 2016 mochten we pupjes verwelkomen van Milla en Skip. 2 meisjes en 1 jongen werden geboren. Na 9 dagen moesten we jammer genoeg afscheid nemen van broerlief. Door op hun foto te klikken, komen jullie op hun blogje terecht.

O-nestje (2015)

Het nieuwe jaar kon niet mooier beginnen dan met een heel mooi nestje van 4 meisjes. De meisjes zijn geboren uit de mooie combinatie van Milla en Skip. Om de avonturen van de 4 zusjes te kunnen volgen, kan u hun blogje bekijken. Klik op de foto , veel leesplezier !

M2-nestje (2013)

In het najaar van 2013 hebben we nog een nestje gehad van Gommy en Inti. Daarna had Gommy een verplichte wachttijd van 1 jaar indien we nog een nestje met haar hadden willen plannen. Uit dit nestje werden 3 teefjes geboren. Klaar om hun avonturen te lezen, ga dan snel naar hun blogje door op hun foto te klikken.

M-nestje (2013)

In het voorjaar van 2013 zijn een teefje en reutje geboren uit de combinatie van Gommy en Inti. Het teefje, Milla, is uiteindelijk bij ons gebleven als uitbreiding van onze kennel. Door het klikken op hun foto, kom je op hun blogje terecht.

BEDANKT !

Hierbij willen wij alle baasjes van onze pupjes bedanken uit de grond van ons hart !

Bedankt dat jullie jullie hart en huis openstelden voor onze pups.

Ze konden zich geen betere plaats voorstellen dan bij jullie!

BOODSCHAP

VAN ONZE PUPS AAN HUN BAASJES

In ons nieuwe huis

liggen we overal

worden we verwend

gewassen en geborsteld

krijgen we heel veel liefde

en altijd lekker eten

In ons nieuwe huis ...

hebben we een

SUPER LEVEN!

BEDANKT !

L-nestje (2012)

In 2012 hadden wij ons 1e nestje uit de combinatie van Joya en Inti. Daaruit groeiden 2 mooie pups, 2 teefjes. Hun broertje heeft het niet gehaald en stierf jammer genoeg enkele daagjes na de geboorte. Klik op de foto en je kan alle avonturen van deze 2 zusjes lezen op hun eigen blogje.

K-nestje (2011)

In 2011 hadden wij ons 2e nestje uit de combinatie van Gommy en Inti. Het werden wederom 3 prachtige pups, 1 teefje en 2 reutjes. Klik op hun foto en je komt terecht op hun blogje, waar je alles kan lezen vanaf hun geboorte.

J-nestje (2010)

 

Het J-nestje was ons eerste nestje. In 2010 is ons Gommeke op buitendekking geweest en daaruit zijn er 3 mooie pups ontstaan. Joya was het enige teefje in het nestje, en zij is bij ons gebleven om onze kennel verder uit te bouwen.

Door op de foto van de pupjes hiernaast te klikken kan u hun fotogalerij bekijken.

© 2014, Chihuahuakennel My Precious Dream